Empresa


Masia Can Rabella  és un restaurant de cuina catalana amb productes de temporada d'alta qualitat i de proximitat. Ofereix serveis per a tot tipus d'esdeveniments. Tot això en un espai únic, en una masia datada del segle XIV i situada en l'entorn natural del Parc de Collserola.
Amb vuit anys d'experiència, ofereix serveis per a particulars, ja siguin casaments, batejos, comunions, aniversaris i celebracions familiars i socials. També s’adreça a empreses i acull esmorzars de negocis, dinars de treball o altres tipus de reunions.
Ens adaptem a cada petició, a cada client. Perquè cada persona és un món, igual que cada celebració, posem èmfasi a dedicar-li els temps i l'atenció necessaris a cada client i a cada esdeveniment. Volem que tant clients com a convidats estiguin satisfets amb el nostre servei.
El restaurant ofereix servei de carta i menús per a grups i per a infants. Compta amb diferents sales i espais interiors, de distintes mides i característiques, aptes per a tot tipus de trobades i celebracions. També té servei de bar i restaurant en el porxo de la zona exterior. Hi ha espais de joc per a infants.PER RESERVAR